Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Niyazi Gül Dörtnala'nın partisinde sürpriz düet

Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın başrolünde oynadığı 'Niyazi Gül Dörtnala' filmi için önceki gece bir parti düzenlendi. Partiye Halil Sezai ve Ata Demirer'in düeti damga vurdu

'Niyazi Gül Dörtnala' filminin ekibi, galadan sonra filmin vizyona girişini renkli ve özel bir partiyle kutladı. Nişantaşı Sofa Otel'in çatı katındaki Frankie Bar'da düzenlenen parti, saat 24.00'te başlayarak sabahın erken saatlerine kadar sürdü.

PARTİDE YOK YOKTU!

Gecede filmin başrol oyuncuları; Ata Demirer, Şebnem Bozoklu, Demet Akbağ ve Levent Ülgen sahneye çıkarak şarkılar söyledi. Partiye filmin oyuncularının yanı sıra, Yılmaz Erdoğan, Belçim Bilgin Erdoğan, Halil Sezai, Mustafa Erdoğan, Serkan Keskin, Gupse Özay, Pakize Suda ve Pelin Öztekin gibi birçok ünlü isim de katıldı. Gecede önce Ata Demirer sahneye çıktı. Ünlü oyuncu, 'Tanrı İstemezse Yaprak Düşmezmiş' ve 2005'te çıkarttığı 'Makara' albümünde de seslendirdiği 'Büklüm Büklüm' şarkılarıyla beğeni topladı. Güzel sesiyle dinleyenleri etkileyen başarılı oyuncuya; Demet Akbağ da eşlik edince ortaya güzel bir 'Ta Mavra Matia Sou' düeti çıktı. Sahnede Demirer'e; Akbağ'ın ardından Levent Ülgen de katılınca 'Baharı Bekleyen Kumrular Gibi' şarkısı koro şeklinde seslendirildi. Partiye özellikle Halil Sezai ve Ata Demirer'in 'Kaçak' düeti damga vurdu. Sezen Aksu'nun 'Şimdi Bana Kaybolan Yıllarımı Verseler' parçasını söylerken şarkının sözlerini unutan ikili, telefondan yardım alarak durumu çabuk toparladı. Belçim Erdoğan ve Pelin Öztekin, düetin yapıldığı anları cep telefonuyla çekerek şarkılara eşlik etti. Bu arada Halil Sezai, davetlilerin isteğini kıramayarak 'İsyan' isimli şarkısını da seslendirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA